Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:39

4
خرداد
بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

روش تهیه بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

تحریریه ماهنامه كودك سالم

 

 

 

 

12-24ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

خامه پرچرب                        150 میلی‌لیتر

زرده‌ تخم‌مرغ                       1 عدد

وانیل                                یك‌هشتم قاشق چایخوری

پودر شكر                          20 گرم

مواد لازم سس توت‌فرنگی

توت‌فرنگی خرد كرده          50 گرم

 پودر شكر                       1 قاشق چایخوری

روش تهیه بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

خامه را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری بجوشد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، وانیل و پودر شكر را به خامه بیفزائید و دوباره روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا مایه بجوشد و غلیظ شود.

در این حین مرتب مایه را هم بزنید. اكنون مایه بستنی را صاف كنید و در ظرف فلزی درداری بریزید و به مدت دست‌كم یك شب در فریزر نگه دارید. در این مدت 4-6 بار ظرف را از فریزر خارج كنید و بستنی را هم بزنید. اینك بستنی را در كاسه زیبائی بكشید و با سس توت‌فرنگی بیارائید و به كودكان خود بدهید.

روش تهیه سس توت فرنگی: توت فرنگی‌ها و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، آموزش بستنی، بستنی، بستنی وانیلی با سس توت فرنگی، آموزش بستنی وانیلی، روش تهیه بستنی، بستنی با سس توت فرنگی تعداد بازديد: 1007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز