تحریریه ماهنامه كودك سالم
12-24ماه
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خامه پرچرب 150 میلیلیتر
زرده تخممرغ 1 عدد
وانیل یكهشتم قاشق چایخوری
پودر شكر 20 گرم
مواد لازم سس توتفرنگی
توتفرنگی خرد كرده 50 گرم
پودر شكر 1 قاشق چایخوری
روش تهیه بستنی وانیلی با سس توت فرنگی
خامه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری بجوشد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه زردههای تخممرغ، وانیل و پودر شكر را به خامه بیفزائید و دوباره روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا مایه بجوشد و غلیظ شود.
در این حین مرتب مایه را هم بزنید. اكنون مایه بستنی را صاف كنید و در ظرف فلزی درداری بریزید و به مدت دستكم یك شب در فریزر نگه دارید. در این مدت 4-6 بار ظرف را از فریزر خارج كنید و بستنی را هم بزنید. اینك بستنی را در كاسه زیبائی بكشید و با سس توتفرنگی بیارائید و به كودكان خود بدهید.
روش تهیه سس توت فرنگی: توت فرنگیها و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.