Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:25

25
مرداد
فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا كمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم

 

 

12-24 ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                         1 حبه

اسفناج درشت خرد كرده        150 گرم

نمك و فلفل سیاه                 به میزان لازم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 5 عدد

تخم‌مرغ همزده                    2 عدد

روش تهیه فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا كمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود. سپس نمك، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را به مواد درون تابه اضافه كنید و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

مواد را درون تابه پهن كنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید، 5-10 دقیقه صبر كنید تا یك طرف فریتاتا طلائی‌رنگ شود. سپس طرف دیگر را نیز برشته كنید. این فریتاتا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، فریتاتا، فریتاتای، فریتاتای اسفناج، فریتاتای گوجه فرنگی، گوجه فرنگی مینیاتوری، آموزش فریتاتای تعداد بازديد: 1004 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز