تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2ساعت
مواد لازم
تخممرغ 6 عدد
شكر ریز 150 گرم
شكلات سفید خرد كرده 80 گرم
آرد 125 گرم
آرد ذرت 50 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم آیسینگ
پودر شكر 640 گرم
شیر 180 میلیلیتر
شكلات شیری رنده كرده 110 گرم
پودر نارگیل 150 گرم
مواد لازم برای تزئین
پاستیل رشتهای 3 عدد
جیلیبیلی 400 گرم
آبنبات حلقهای رنگی 32 عدد
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بطوری كه از هر طرف قالب 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخممرغها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. بعد شكلات را اضافه كنید.
حالا هر دو آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سرد شده را مطابق تصویر برش بزنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.
آنگاه در شكلات رنده كرده و پودر نارگیل بغلتانید و مجدداً مانند تصویر با چاقوی تیز به شكل واگنهای لوكوموتیو درآورید. واگنها را با پاستیل رشتهای به هم وصل كنید و با جیلیبیلی پر كنید. از آبنباتهای حلقهای به عنوان چرخ لوكوموتیو استفاده كنید.
روش تهیه آیسینگ: در ظرف مناسبی، پودر شكر را الك كنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بنماری روی حرارت بگذارید و صبر كنید تا غلیظ شود.