Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:36

1
شهریور
پوره عدس قرمز

پوره عدس قرمز

پیاز، هویج و كرفس را در روغن به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آن‌گاه عدس، سیب‌زمینی و آب یا آب‌مرغ را بیفزائید و 20 دقیقه بجوشانید تا عدس بپزد.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 35دقیقه

9-12 ماه

مواد لازم برای 2 وعده

پیاز ریز خرد كرده                            1 عدد كوچك

هویج پوست كنده و خرد كرده           1 عدد متوسط

كرفس خرد كرده                             نصف یك ساقه

روغن مایع                                    1 قاشق چایخوری

عدس قرمز                                    2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 1 نصفه

آب یا آب مرغ                                 یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

روش تهیه پوره عدس قرمز

پیاز، هویج و كرفس را در روغن به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آن‌گاه عدس، سیب‌زمینی و آب یا آب‌مرغ را بیفزائید و 20 دقیقه بجوشانید تا عدس بپزد. خوراك فراهم كرده را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: پوره، روش تهیه پوره، تهیه پوره، پوره عدس، عدس قرمز، آموزش پوره عدس تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز