Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

4
خرداد
پودینگ برنج و پارمسان

پودینگ برنج و پارمسان

روش تهیه پودینگ برنج و پارمسان

كودك سالم

 

 

 

در تهیه غذای كودك به این نكات توجه نمایید:

 در غذا دادن به کودک صبر و حوصله داشته باشید.

 اگر كودك غذایی را دوست نداشت، كلا آن را از برنامه غذایی حذف نكنید، بلكه با كمی تغییرات و در فرصتی دیگر، آن را امتحان كنید.

 سعی كنید تا حد امكان كودك برنامه غذایی منظمی داشته باشد و سر ساعت مشخصی غذا بخورد.

 خوردن غذا با دوستان و همسالان برای كودكان جذاب‌تر است.

 در صورتی كه كودك از خوردن غذایی امتناع كرد، آن غذا را با غذای مورد علاقه‌اش مخلوط نمایید.

 زمانی‌كه كودك به خوبی غذا می خورد، از او تعریف و تمجید كنید.

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40دقیقه

پودینگ برنج و پارمسان

9-12 ماه

مواد لازم برای 1 نفر

آب مرغ                                      2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

روغن زیتون                                1 قاشق سوپخوری

كره                                          1 قاشق سوپخوری 

پیاز ریز خرد كرده                        یك دوم عدد (كوچك)

برنج                                         یك‌چهارم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده               25 گرم

رزماری برای تزئین                     به میزان لازم

پنیر پارمسان اضافی                  به میزان لازم

روش تهیه پودینگ برنج و پارمسان

آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. كره و نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود ولی طلائی رنگ نشود! اكنون برنج را اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تفت دهید تا برنج به كره آغشته شود.

اكنون یك ملاقه كوچك از آب مرغ را به برنج بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب مرغ به خورد برنج برود. مجدداً ملاقه دیگری از آب مرغ به برنج بیفزائید و صبر كنید تا برنج نرم و خامه‌‌ای شكل شود - ممكن است همه آب مرغ مصرف نشود - پودینگ را از روی حرارت بردارید، پنیر پارمسان و روغن باقیمانده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بكشید. روی پودینگ را با رزماری و پنیر اضافی بیارائید. غذا را كمی خنك كنید و به كودك خود بدهید.

 

برچسب ها: پودینگ، پودینگ برنج و پارمسان، پودینگ برنج، پودینگ پارمسان، روش تهیه پودینگ، آموزش پودینگ تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز