Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:46

5
اسفند
طبل خوشمزه

طبل خوشمزه

طرز تهیه کیک طبل خوشمزه

طبل خوشمزه

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2 ساعت

 

 

مواد لازم

 پودر كیك وانیلی.............................................3 بسته 340 گرمی

كرم كره‌ای.....................................................2 واحد

رنگ آبی و قرمز  ...........................................به میزان لازم

پاستیل نواری قرمز .........................................200 گرم

توپ نعنائی سفید  ..........................................8 عدد

خمیر فوندانت ................................................200 گرم

آب‌نبات چوبی راه راه به رنگ سفید و قرمز..........دو تكه 12 سانتیمتری

 

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب عمیق به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر كیك‌ها را مطابق دستور مندرج روی پاكت آماده كنید و بین 2 قالب تقسیم نمائید. قالب‌ها را به مدت تقریبی یك ساعت در فر قرار دهید تا كیك‌ها بپزند. حالا آنها را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شوند. دوسوم از كرم كره‌ای را به رنگ آبی درآورید و دو كیك را به وسیله آن به هم بچسبانید. حالا دیواره‌های كیك را نیز با كرم كره‌ای آبی بپوشانید. روی كیك را از كرم كره‌ای سفیدرنگ بمالید و با پاستیل‌های نواری و توپ‌های نعنائی طبل را تزئین كنید. حالا 2 توپ بزرگ از خمیر فوندانت بردارید، با رنگ قرمز آنها را رنگ كنید و آنها را درون آب‌نبات چوبی رنگی فرو كنید تا به شكل چوب‌های طبل درآید. طبل خوشمزه را برای پذیرائی روی تخته مخصوص كیك قرار دهید.

نكته: روش تهیه كرم كره‌ای در صفحه قطار سریع‌السیر آموزش داده شده است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، پودر كیك وانیلی، آب‌نبات چوبی تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز