پاستای گياهی با سس پنير
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت:40 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 4-6 نفر
گلچههای براكلی...................4 عدد
گلچههای گل كلم .................4 عدد
پاستا شكلدار......................85 گرم
مواد لازم سس پنیر:
كره ...........................5/1 قاشق سوپخوری
آرد ............................1 قاشق سوپخوری
شیر ........................175 میلیلیتر
آویشن.......................یكدوم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده كرده.......55 گرم
روش تهیه
براكلی و گل كلم را به مدت 8-10 دقیقه بخارپز كنید. پاستا را طبق دستورالعمل روی پاكت آن بپزید تا نرم شوند سپس آنها را آبكشی نمایید. در همان حین، سس پنیر را اینگونه آماده كنید: كره را در تابه مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب شود. كمكم آرد را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. اكنون شیر را به تدریج اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس آویشن را به سس اضافه كنید و صبر كنید تا سس غلیظ شود. حالا پنیر را به آن اضافه كنید و از روی حرارت بردارید آنگاه سبزیجات پخته و پاستا را به سس اضافه كنید و تمام مواد را به خوبی هم بزنید.