پوره اسفناج و موز
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 15دقیقه
9-12 ماه
مواد لازم برای2 پیمانه
اسفناج...............................350 گرم
موز رسیده ..........................2 عدد
ماست ..............................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آب سیب ...........................حدود 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ساقههای ضخیم اسفناج را جدا كنید و بقیه را در دستگاه غذاساز پوره كنید. موزها را پوست بگیرید و همراه ماست و آب سیب به اسفناج بیفزائید. دستگاه را دوباره روشن كنید تا مواد كاملاً پوره شوند. حالا پوره را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری كنید.
نكته: این پوره را به مدت 3 روز در یخچال و یك ماه در فریزر میتوان نگه داشت.