پوره انبه، سيب و هويج
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 25 دقیقه
6-9 ماه
مواد لازم برای1 پیمانه
هویج پوست گرفته و خرد كرده...............3 عدد
انبه پوست گرفته و خرد كرده ...............1 عدد
سیب پوست گرفته و بدون هسته.........2 عدد
روش تهیه
ابتدا، میوهها و هویج را روی كاغذ روغنی بچینید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید. حالا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن كنید و سینی را در فر قرار دهید تا میوه و هویج پخته و نرم شود. اكنون مواد پخته را درون دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. صبر كنید تا پوره سرد شود. سپس آن را در ظرف دربسته نگه دارید.
نكته: این پوره در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است. در صورت فریزر كردن میتوانید این پوره را به مدت یك ماه در فریزر نگه دارید.