تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم
مواد لازم برای 2 – 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
سینه مرغ خرد كرده 2 تكه
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 2 حبه
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 1عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده كمی
قرص عصاره مرغ 1 عدد
آب گرم 600 میلیلیتر
برنج 175 گرم
نخودفرنگی پخته 55 گرم
میگوی پخته 115 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه پلوی اسپانیائی
روغن را داخل یك قابلمه كه كفه سنگین دارد بریزید و بگذارید روی حرارت گرم شود. سپس پیاز را داخل روغن بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه سرخ شود تا پیازها نرم شوند. حالا مرغ، فلفل و سیر را اضافه كنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. اكنون گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، زعفران و قرص عصاره حلكرده در آب را بریزید و برنج را به آنها اضافه كنید و صبر كنید تا به جوش آید.
سپس حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید. 15 دقیقه برنج را بپزید تا نرم شود. اینك نخود فرنگی، میگو، نمك و فلفل را بیفزائید و 2-3 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
نكته: برای پخت میگو ابتدا در قابلمهای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا كمی نمك، سركه، دو حبه سیر و میگو را به آب بیفزائید و 2 دقیقه بجوشانید سپس میگو را آبكشی كنید و مصرف نمائید.