Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:28

29
شهریور
پلوی اسپانیائی

پلوی اسپانیائی

روغن را داخل یك قابلمه كه كفه سنگین دارد بریزید و بگذارید روی حرارت گرم شود. سپس پیاز را داخل روغن بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه سرخ شود تا پیازها نرم شوند.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم

 

 

 

 مواد لازم برای 2 – 4 نفر

  روغن زیتون              2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده              1 عدد

سینه مرغ خرد كرده     2 تكه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده              2 حبه

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده 1عدد

رب گوجه‌فرنگی         1 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده         كمی

قرص عصاره مرغ       1 عدد

آب گرم                   600 میلی‌لیتر

برنج                       175 گرم

نخودفرنگی پخته      55 گرم

میگوی پخته            115 گرم

نمك و فلفل             به میزان لازم

روش تهیه پلوی اسپانیائی

روغن را داخل یك قابلمه كه كفه سنگین دارد بریزید و بگذارید روی حرارت گرم شود. سپس پیاز را داخل روغن بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه سرخ شود تا پیازها نرم شوند. حالا مرغ، فلفل و سیر را اضافه كنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. اكنون گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زعفران و قرص عصاره حلكرده در آب را بریزید و برنج را به آنها اضافه كنید و صبر كنید تا به جوش آید.

سپس حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید. 15 دقیقه برنج را بپزید تا نرم شود. اینك نخود فرنگی، میگو، نمك و فلفل را بیفزائید و 2-3 دقیقه دیگر آنها را بپزید. 

نكته: برای پخت میگو ابتدا در قابلمه‌ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا كمی نمك، سركه، دو حبه سیر و میگو را به آب بیفزائید و 2 دقیقه بجوشانید سپس میگو را آبكشی كنید و مصرف نمائید.

برچسب ها: پلو، روش تهیه پلوی اسپانیائی، پلوی اسپانیایی، آموزش پلوی اسپانیای، مواد لازم پلوی اسپانیایی، تهیه پلوی اسپانیایی تعداد بازديد: 493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز