كرم كارامل پرتقالی
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: یك ساعت و 20 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 6 نفر
پودر شكر................................یكچهارم پیمانه (275 گرم)
آب........................................یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
آب پرتقال..............................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
شیر كمچرب.........................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
تخممرغ ..............................3 عدد
زرده تخممرغ........................3 عدد
وانیل..................................یكچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده ........2 قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. سهچهارم پیمانه از پودرشكر را با آب در یك قابلمه با كفه سنگین تركیب كنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از جوش آمدن آب، بدون آنكه در قابلمه را ببندید و بدون هم زدن، تركیب كاراملی رنگ میشود، وقتی كه به این حالت رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. آب میوه را به آن اضافه كنید و تركیب موردنظر را به 6 قسمت تقسیم كنید و هر كدام را در یك ظرف نسوز با گنجایش 125 میلیلیتر بریزید. در یك قابلمه كوچك، شیر را بریزید و بگذارید به جوش آید. حالا باقی شكر، تخممرغها، زرده تخممرغها و وانیل را در یك كاسه كوچك بریزید و شیر داغشده را آرام آرام به این تركیبات بیفزائید. سپس پوست پرتقال را نیز به آنها بیفزائید.
این تركیبات را روی تركیبات تقسیمشده در 6 ظرف كوچك نسوز بریزید. ظرفها را در یك سینی شیرینیپزی عمیق قرار دهید. مقدار كافی آب داخل ظرف بریزید (آب در حال جوش) به طوری كه آب تا حدود نیمی از ارتفاع ظرفها بالا بیاید. بگذارید كرم كارامل به مدت 45 دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بپزد و سفت شود. پس از 10دقیقه سطح آنها را بپوشانید و بگذارید 1 شب در یخچال بمانند. كرمها را از داخل ظرف در آورید. پس آنها را در بشقابهای مخصوص سرو قرار دهید.