املت ذرت، پنير و هويج
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 30 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ ........................8 عدد
ذرت ...........................310 گرم
هویج رنده شده ..............180 گرم
جعفری خردشده.............یكچهارم پیمانه
پنیر چدار رندهشده ..........60 گرم (یكدوم پیمانه)
روش تهیه
تخممرغها را در كاسه متوسطی بریزید و هم بزنید و بعد بقیه مواد لازم را به آن بیفزائید و دوباره هم بزنید. حدود یكچهارم از تركیبات تخممرغ داخل كاسه را داخل تابه نچسب كوچك كه از پیش مقداری روغن در آن ریختهاید، بریزید و بگذارید با حرارت متوسط پخته شوند تا املت سفت شود. املت را از وسط یك تا بزنید و آن را داخل یك بشقاب سر بدهید و روی بشقاب را بپوشانید تا املت سرد نشود. این كار را با باقیمانده تركیب تخممرغ تكرار كنید تا 4 عدد املت درست شود.