تخممرغ پخته با ماهيچه و پنير
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 20 دقیقه
9-12 ماه
مواد لازم برای 4 نفر
ماهیچه پخته و خردشده..................120 گرم
پیازچه ریز خردشده ........................2 ساقه
زرده تخممرغ..................................4 عدد
پنیر چدار رنده شده .......................یكسوم پیمانه (40 گرم)
روش تهیه
فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید. 4 عدد ظرفنسوز به گنجایش 125 میلیلیتر را كمی چرب كنید. ماهیچه و پیازچه را بین 4 ظرف تقسیم كنید. یك تخممرغ را در یك كاسه كوچك بشكنید و زرده آن را از كاسه به آرامی به ظرف نسوز منتقل كنید. این كار را با 3 تخممرغ دیگر نیز تكرار كنید. روی هر كدام پنیر بپاشید. ظرفها را درون سینی فر قرار دهید و بگذارید به مدت 10 دقیقه در فر بپزند و تخممرغها سفت شوند.
نكته: ماهیچه گوسفند را با یك عدد پیاز، یك عدد هویج، یك ساقه كرفس و نمك بپزید تا نرم شود. سپس آن را ریش ریش كنید و مصرف نمائید.