Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 20:26

22
اسفند
تخم‌مرغ پخته با ماهيچه و پنير

تخم‌مرغ پخته با ماهيچه و پنير

طرز تهیه تخم‌مرغ پخته با ماهيچه و پنير

تخم‌مرغ پخته با ماهيچه و پنير

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 20 دقیقه

9-12 ماه

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

ماهیچه پخته و خردشده..................120 گرم

پیازچه ریز خردشده ........................2 ساقه

زرده‌ تخم‌مرغ..................................4 عدد

پنیر چدار رنده شده  .......................یك‌سوم پیمانه (40 گرم)

 

 

روش تهیه

فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید. 4 عدد ظرف‌نسوز به گنجایش 125 میلی‌لیتر را كمی چرب كنید. ماهیچه و پیازچه‌ را بین 4 ظرف تقسیم كنید. یك تخم‌مرغ را در یك كاسه كوچك بشكنید و زرده آن را از كاسه به آرامی به ظرف نسوز منتقل كنید. این كار را با 3 تخم‌مرغ دیگر نیز تكرار كنید. روی هر كدام پنیر بپاشید. ظرف‌ها را درون سینی فر قرار دهید و بگذارید به مدت 10 دقیقه در فر بپزند و تخم‌مرغ‌ها سفت شوند.

نكته: ماهیچه گوسفند را با یك عدد پیاز، یك عدد هویج، یك ساقه كرفس و نمك بپزید تا نرم شود. سپس آن را ریش ریش كنید و مصرف نمائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، تخم‌مرغ پخته با ماهيچه و پنير تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز