پوره شيرين سيبزمينی
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 20 دقیقه
6-9 ماه
مواد لازم برای 1پیمانه پوره
سیبزمینی خردشده..............120 گرم
آب ........................................1 پیمانه (250 میلیلیتر)
شكر......................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
سیبزمینی، آب و شكر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیبزمینی به اندازه كافی نرم شود. اگر هنوز سیبزمینیها خیلی آبدار هستند، كمی بیشتر آنها را بپزید و اگر خیلی غلیظ و بیآب شدهاند، كمی آب به آنها اضافه كنید. حالا با پشت قاشق آنها را له كنید و به حالت پوره درآورید. اگر میخواهید پوره شما بیش از اندازه نرم و یكدست شود میتوانید آن را در مخلوطكن بریزید. كمی صبر كنید تا سرد شود، سپس آن را به كودك خود بدهید.
نكته: اگر مقدار زیادی از پوره سیبزمینی باقیمانده است، آن را در یك ظرف در بسته یا در قالب یخ بریزید و فریز كنید و به هنگام استفاده مجدد، آن را در مایكروویو یخزدایی نمایید.