گربه ملوان
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2-3 ساعت
مواد لازم كیك
كره نرمشده .................................500 گرم
شكر ..........................................500 گرم
تخممرغ .......................................8 عدد
آرد الككرده .................................680 گرم
وانیل ........................................یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر ...............................3 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین:
كرم كرهای......................................1 واحد
رنگ خوراكی سبز.............................چند قطره
ترافل سبزرنگ ................................280 گرم
رنگ خوراكی قرمز ............................چند قطره
پاستیل حلقهای قرمز .......................3 عدد
اسمارتیز قرمز و بنفش........................به تعداد لازم
چوبشور ......................................1 عدد
پارچه متقال حدود............................20 سانتیمتر
مقوای نازك سفید و رنگی حدود ........30 سانتیمتر
آب نبات چوبی زرد ..........................1 عدد
عروسك دلخواه ...........................1 عدد
كپسول مافین قهوهای رنگ ............1 عدد
روش تهیه
همه مواد لازم كیك را در كاسه دستگاه همزن بریزید و دستگاه را ابتدا با دور كند روشن كنید. همینكه مواد مخلوط شد، دور همزن را به متوسط افزایش دهید تا مایه كرمرنگ شود و حالت پفكی پیدا كند. اكنون نیمی از مایه كیك را درون 57 قالب مینیمافین كه آنها را با كپسول مخصوص پوشاندهاید- 3 عدد كپسول قرمز و 54 عدد كپسول سبز- بریزید. نیم دیگر مایه كیك را درون قالب مستطیل با ابعاد 20×30 سانتیمتر بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1 ساعت قرار دهید تا كیك و مافینها بپزد. صبر كنید تا كیك و مافین خنك شود. سپس آنها را تزئین كنید. برای تزئین كیك؛ آن را به رو برگردانید. ازالگوی كاغذی استفاده كنید و بدنه كشتی را- مانند تصویر- از كیك درآورید. لبههای كار را با چاقوی كوچكی تمیز كنید تا حالت گرد داشته باشد. سپس بدنه كشتی را روی صفحه مخصوص كیك با ابعاد 40× 55 سانتیمتر قرار دهید. برای محكم شدن كیك روی صفحه از مقداری كرم كرهای استفاده كنید. یك قاشق سوپخوری از كرم كرهای را بردارید و كنار بگذارید.
كرم كرهای باقیمانده را به رنگ سبز درآورید. دو سوم از كرم كرهای سبز را روی بدنه كشتی بمالید و با پالت صاف كنید. با كرم كرهای باقیمانده روی 54 عدد از مافینها را بپوشانید و ترافل بپاشید بطوری كه روی مافینها را بپوشاند. حالا كرم كرهای كنار گذاشته را به رنگ قرمز در آورید و روی 3 عدد مافین باقیمانده را با آن بپوشانید. اكنون از تصویر كمك بگیرید و مافینها را روی كیك اصلی- بدنه كشتی- بچینید. پاستیلهای حلقهای را روی مافینهای قرمز رنگ قرار دهید و وسط هر كرم یك اسمارتیز با همان رنگ بگذارید و آنها را با كرم كرهای در جای خود محكم كنید. در ردیف اول نیز روی مافینها اسمارتیز بنفش بچینید. از چوب شور به عنوان دكل استفاده كنید و بعد بادبان پارچهای، پرچمها، آبنبات چوبی و گربه ملوان را در جایش قرار دهید. برای چسباندن قطعات روی تخته از كرم كرهای استفاده كنید.
برای درست كردن جغد، از مقوای نازك دو دایره به اندازه 5/4 و 7 سانتیمتر درآورید. از دایره بزرگتر به عنوان بدن و از دایره كوچكتر به عنوان سر جغد استفاده كنید. كپسول قهوهای رنگ را به دو نیم تقسیم كنید و مانند تصویر روی بدن جغد بچسبانید. قسمتهای دیگر را نیز كامل كنید و جغد را كنار گربه ملوان روی عرشه كشتی قرار دهید.
یادآوری: روش تهیه كرم كرهای در صفحه كیك دلقك كوچولو در قسمت یادآوری آموزش داده شده است.