دلقك كوچولو
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2-3 ساعت
مواد لازم
كره نرم .............................................................400 گرم
شكر ................................................................400 گرم
تخممرغ .............................................................6 عدد
پوست لیموی رندهكرده .........................................2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه ........................................................2 قاشق سوپخوری
وانیل .................................................................یكدوم قاشق چایخوری
آرد.......................................................................480 گرم
بیكینگپودر ...........................................................3 قاشق چایخوری
كره كرهای.............................................................1 واحد
رنگ خوراكی صورتی، نارنجی، قرمز، سبز، بنفش و آبی
اسمارتیز سبز ........................................................6 عدد
اسمارتیز آبی ........................................................8 عدد
اسمارتیز قرمز ........................................................20 عدد
شكلات میوهای.......................................................3 عدد
پاستیل در شكلهای مختلف ....................................به تعداد لازم
پاستیل رشتهای برای موها ......................................100 گرم
قرص نعنائی برای چشمها ......................................2 عدد
ستارههای مارسیپانی..............................................4 عدد
روش تهیه
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد پوست لیمو، آبلیمو و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط الككرده آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. مایه فراهمكرده را بین پنج قالب مینیلوف به گنجایش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)، هشت قالب فریاند به گنجایش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) و پانزده قالب مینیمافین به گنجایش 20 میلیلیتر (1 قاشق سوپخوری) تقسیم كنید.- قالبها را از قبل چرب نمائید- و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك كیكها را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند. حالا كرم كرهای را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و در كاسههای كوچك جداگانه بریزید. هر كدام را به رنگهای بیانشده رنگآمیزی كنید. از تصویر كمك بگیرید و روی كیكها را با كرم كرهایهای رنگی بپوشانید و به كمك تصویر كیكها را روی صفحه مخصوص كیك با ابعاد 45×55 سانتیمتر با كرم كرهای محكم كنید. به این صورت كه مینی لوفها را برای شكم، ساق پا، فریاندها را برای بدن، دستها، صورت و دهان و مینی مافینها را برای پاها، بینی، كف دستها و توپها استفاده كنید. اینك با اسمارتیز، پاستیل، قرص نعنائی و ستارههای مارسیپانی تزئین كیك را كامل نمائید.
یادآوری 1: برای تهیه كرم كرهای؛ 250 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون 480 گرم پودر شكر و 4 قاشق سوپخوری شیر را به صورت یك در میان به كره بیفزائید و مرتب با همزن برقی بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.
یادآوری 2: اگر قالب مینیلوف در دسترس نبود از قالب لوف- مستطیل شكل و عمیق- استفاده كنید و هر كیك را به دو نیم تقسیم كنید. اگر قالب فریاند – بیضی شكل كوچك- در دسترس نبود از قالب مافین استفاده نمائید.
یادآوری 3: خمیر مارسیپان- برای تهیه ستارهها- را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمائید. پس از باز كردن خمیر با وردنه به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر با برشگر ستارههائی از آن ایجاد كنید.