Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 دی 1403 - 09:59

23
بهمن
دلقك كوچولو

دلقك كوچولو

كره و شكر را در كاسه مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست...

دلقك كوچولو

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2-3 ساعت

 

مواد لازم

 

كره نرم‌ .............................................................400 گرم

شكر ................................................................400 گرم

تخم‌مرغ .............................................................6 عدد

پوست لیموی رنده‌كرده .........................................2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه ........................................................2 قاشق سوپخوری

وانیل .................................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد.......................................................................480 گرم

بیكینگ‌پودر ...........................................................3 قاشق چایخوری

كره كره‌ای.............................................................1 واحد

رنگ خوراكی صورتی، نارنجی، قرمز، سبز، بنفش و آبی

اسمارتیز سبز ........................................................6 عدد

اسمارتیز آبی  ........................................................8 عدد

اسمارتیز قرمز ........................................................20 عدد

شكلات میوه‌ای.......................................................3 عدد

پاستیل در شكل‌های مختلف ....................................به تعداد لازم

پاستیل رشته‌ای برای موها ......................................100 گرم

قرص نعنائی برای چشم‌ها  ......................................2 عدد

ستاره‌های مارسیپانی..............................................4 عدد

 

 

روش تهیه

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد پوست لیمو، آبلیمو و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط الك‌كرده آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. مایه فراهم‌كرده را بین پنج قالب مینی‌لوف به گنجایش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)، هشت قالب فریاند به گنجایش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) و پانزده قالب مینی‌مافین به گنجایش 20 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری) تقسیم كنید.- قالب‌ها را از قبل چرب نمائید- و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید. اینك كیك‌ها را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند. حالا كرم كره‌ای را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و در كاسه‌های كوچك جداگانه بریزید. هر كدام را به رنگ‌های بیان‌شده رنگ‌آمیزی كنید. از تصویر كمك بگیرید و روی كیك‌ها را با كرم كره‌ای‌های‌ رنگی بپوشانید و به كمك تصویر كیك‌ها را روی صفحه مخصوص كیك با ابعاد 45×55 سانتیمتر با كرم كره‌ای محكم كنید. به این صورت كه مینی لوف‌ها را برای شكم، ساق پا، فریاندها را برای بدن، دست‌ها، صورت و دهان و مینی مافین‌ها را برای پاها، بینی، كف دست‌ها و توپ‌ها استفاده كنید. اینك با اسمارتیز، پاستیل، قرص نعنائی و ستاره‌های مارسیپانی تزئین كیك را كامل نمائید.

یادآوری 1: برای تهیه كرم كره‌ای؛ 250 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون 480 گرم پودر شكر و 4 قاشق سوپخوری شیر را به صورت یك در میان به كره بیفزائید و مرتب با همزن برقی بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.

یادآوری 2: اگر قالب مینی‌لوف در دسترس نبود از قالب لوف- مستطیل شكل و عمیق- استفاده كنید و هر كیك را به دو نیم تقسیم كنید. اگر قالب فریاند – بیضی شكل كوچك- در دسترس نبود از قالب مافین استفاده نمائید.

یادآوری 3: خمیر مارسیپان- برای تهیه ستاره‌ها- را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمائید. پس از باز كردن خمیر با وردنه به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر با برشگر ستاره‌هائی از آن ایجاد كنید.

برچسب ها: دلقك كوچولو تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز