سوپ گوجهفرنگی با نان تست
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 45 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون....................................2 قاشق سوپخوری
هویج ریز خردكرده ..........................1 عدد درشت
پیاز ریز خردكرده ............................ 1 عدد كوچك
آرد ...............................................1 قاشق چایخوری
قرص عصاره سبزیجات......................1 عدد
آب گرم..........................................600 میلیلیتر (5/2 پیمانه)
پوره گوجهفرنگی............................ 400 گرم
نان تست .....................................2 برش
پنیر چدار یا گودا رنده كرده ...............2-3 قاشق سوپخوری
نمك ............................................كمی
شكر.............................................كمی
روش تهیه
1 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی گرم كنید. هویج و پیاز را داخل آن تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. اكنون قرص عصاره سبزیجات را در آب حل كنید. این محلول را همراه با پوره گوجهفرنگی به مواد درون قابلمه بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات پخته شود. آنگاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. برای برشته كردن نانها، لبههای آنها را جدا كنید و بعد نانها را به مكعبهای یكاندازه برش بزنید و آنها را درون سینی شیرینیپزی بگذارید. بقیه روغن زیتون را روی آنها بپاشید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند. سپس پنیر را روی آنها بپاشید و به مدت 2 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. سوپ را در دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید و بعد كمی نمك و شكر برای طعمدار شدن روی آن بپاشید. با قاشق یا ملاقه از آن بردارید و داخل كاسه بریزید و بعد آن را با نان برشته شده به فرزندتان بدهید.