Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 01:20

19
دی
سيب پخته با سس فاج

سيب پخته با سس فاج

طرز تهیه سيب پخته با سس فاج

سيب پخته با سس فاج

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 30 دقیقه

2-3 سال

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

 

خامه پر چرب..............................200 میلی‌لیتر (1 پیمانه سرخالی)

پودر شكر...................................60 گرم

ماست......................................200 میلی‌لیتر (1 پیمانه سرخالی)

شكر قهوه‌ای..............................4 قاشق سوپخوری

سیب زرد یا قرمز ........................4 عدد كوچك

قیسی خرد كرده........................8 عدد

كره.........................................2 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

برای آماده كردن سس فاج، خامه را همراه با پودر شكر با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس ماست را به آن بیفزائید و شكر قهوه‌ای را روی سس بپاشید. حالا ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. در طول این مدت شكر در اثر سرما به حالت مایع در می‌آید و یك لایه نازك روی سس تشكیل خواهد شد. اكنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. سیب‌ها را بشوئید و هسته آنها را به گونه‌ای خارج كنید كه استوانه‌ای طولی شكل از وسط آن بیرون آید و به سیب‌ها آسیبی نرسد. آن‌گاه دایره‌ای از سر سیب‌ها بردارید و آنها را داخل یك ظرف نسوز چربكرده قرار دهید و وسط آنها را با قیسی پر كنید. مقدار كمی كره نیز به آنها اضافه كنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه داخل فر پخته و نرم شوند. حالا سس را هم بزنید و همراه سیب‌های گرم میل كنید.

نكته 1: قیسی را به مدت 20 دقیقه در آب ولرم بخیسانید و سپس مصرف كنید.

نكته 2: شكر قهوه‌ای را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمائید.

 

 

برچسب ها: سيب پخته با سس فاج تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز