چتر آفتابی
زمان مورد نیاز برای پخت و آمادهسازی: 2 ساعت
مواد لازم
كره ......................................500 گرم
شكر ...................................500 گرم
تخممرغ ...................................8 عدد
آرد .....................................680 گرم
وانیل ................................یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر ............................3 قاشق چایخوری
كرم كرهای ............................2 واحد
رنگ خوراكی زرد ................چند قطره
ترافل رنگی .......................200 گرم
پاستیل ............................. 18 عدد
روبان .............................حدود 1 متر
روش تهیه
مواد را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. اكنون همه مواد لازم را در كاسه دستگاه همزن بریزید و دستگاه را ابتدا با دور كند روشن كنید. كمی كه مخلوط شد، دور همزن را به متوسط افزایش دهید تا رنگ مواد تغییر كند و كرم رنگ شود. حالا مایه كیك را در قالب گرد و عمیقی به قطر 30 سانتیمتر كه از قبل آن را چرب كرده و آرد پاشیدهاید، بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1 ساعت قرار دهید تا كیك بپزد. صبر كنید تا كیك خنك شود. سپس قسمت روی كیك را كمی ببرید تا كاملا صاف شود. حالا با استفاده از الگوی چتر – مطابق تصویر – شكل بالای چتر را روی كیك ایجاد كنید. چتر را روی سینی كیك كه از قبل آماده كردهاید قرار دهید و باقی كیك را نگهدارید. اینك با برشگر گرد به قطر 3 سانتیمتر و عمق 5 سانتیمتر، 8 تكه از كیك باقیمانده را جدا كنید تا با آنها دسته چتر را تشكیل دهید. آنگاه كرم كرهای را به رنگ زرد درآورید و قسمت بالای چتر را با آن بپوشانید به گونهای كه تمام قسمتها، حتی گوشههای آن، به رنگ زرد درآید. همینطور كیكهای گرد كوچك را با كرم كرهای زرد بپوشانید. سپس آنها را در ترافل بغلتانید تا كاملا با این دانهها پوشانده شوند. اكنون با توجه به تصویر آنها را در محل مناسب خود قرار داده و به كمك كمی كرم كرهای در جای خود محكم كنید. بالای چتر را نیز با روبان و ترافل باقیمانده – به كمك شابلون – تزئین كنید.
نكته: قبل از پوشاندن كیكها به كرم كرهای آنها را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا راحتتر این كار را انجام دهید.