آدمکهای زنجفيلی
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 5/1 ساعت
2-3 سال
مواد لازم برای 4 عدد آدمك
آرد...........................................................................................175 گرم
پودر زنجفیل ..............................................................................2 قاشق چایخوری
بیكنیگپودر...............................................................................یكدوم قاشق چایخوری
کره نرم شده............................................................................55 گرم
شکر قهوهای............................................................................85 گرم
عسل.....................................................................................1 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده .......................................................................1 عدد
اسمارتیز، پاستیل پرتقالی و لیمویی برای تزئین ............................به مقدار لازم
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد، پودر زنجفیل و بیكینگپودر را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. کره را نیز اضافه کرده و با دست آن را با کل مواد مخلوط کنید تا زمانیکه کره با آرد مخلوط شود. سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط نمائید. عسل را در یک ظرف گرم کنید تا زمانیکه کاملا نرم و مایع شود، سپس ترکیب آرد را همراه تخم مرغ به آن اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا زمانیکه یک خمیر نرم حاصل شود. سپس به آرامی خمیر را ورز دهید تا زمانیکه هیچ ناخالصی در آن وجود نداشته باشد. اكنون خمیر را به مدت تقریبی 1 ساعت در كیسه فریزر، در یخچال قرار دهید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن كرده و به كمك وردنه آن را باز كنید. سپس به كمك یك برشگر شكل آدمكهای زنجفیلی را ایجاد كنید. حالا آدمكها را در سینی پوشیده از كاغذ روغنی قرار دهید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانیكه آدمكها طلائی و ترد شوند، در فر بپزید. پس از خارج كردن آنها از فر، صبر كنید تا خنك شوند. اینك از اسمارتیز به عنوان چشم و دکمه و از پاستیل به عنوان دهان آدمکها استفاده کنید.