پودینگ برنج معطر
زمان مورد نیاز برای پخت: 30 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 2 – 4 نفر
برنج نیمدانه........................................................2 قاشق سوپخوری
شیر.................................................................300 میلی لیتر
دانه هل سبز ....................................................2 عدد
وانیل..............................................................یكچهارم قاشق سوپخوری
شکر ............................................................2 قاشق چایخوری
شیر یا آب پرتقال برای رقیق کردن مواد................ (در صورت تمایل)كمی
فیله پرتقال ...................................................از 1 عدد پرتقال درشت
عسل...........................................................1 قاشق چایخوری
عرق بهار نارنج .............................................چند قطره
روش تهیه
برنج، شیر، دانه های هل، وانیل و شکر را در یک شیرجوش بریزید و صبر كنید تا بجوش آید، سپس بگذارید به مدت 20 دقیقه با هم بجوشند. در طول این مدت، مواد را گهگاهی هم بزنید. هنگامیکه دانههای برنج کاملا نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنک شود. در صورت لزوم با کمی شیر یا آب پرتقال، پودینگ را رقیقتر کنید. فیله پرتقال را در ظرفی بریزید و عسل و بهار نارنج را روی آن بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. اكنون پرتقالها را کنار پودینگ در ظرفی بچینید و با هم سرو کنید.