Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 11:10

19
آذر
سوپ مرغ و سبزیجات

سوپ مرغ و سبزیجات

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. هنگام ...

سوپ مرغ و سبزیجات

 

 

 

مان مورد نیاز برای پخت :30 دقیقه

 

9-12 ماه

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع..................................2 قاشق چایخوری

پیاز سفید خلال شده...................2 عدد

سیر له شده ............................1 حبه

آب مرغ ...................................2 پیمانه (500 میلی لیتر)

آب ........................................1 پیمانه (250 میلی لیتر)

فیله مرغ چرخکرده....................350 گرم

آرد ذرت..................................1 قاشق سوپخوری

آب اضافی .............................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)

کنسرو ذرت ..........................1 قوطی 310 گرمی

پوره نخود فرنگی پخته............100 گرم

تخم مرغ همزده  ...................1 عدد

 

 

روش تهیه

 

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. هنگام سرخ شدن، پیاز را مدام هم بزنید تا زمانیکه نرم شود. سپس آب مرغ و آب را اضافه کنید. صبر كنید تا مواد به جوش آید. حال مرغ را اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید. مواد را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیکه مرغ کاملا بپزد بجوشانید. در طول این مدت گاهی، مواد را هم بزنید.

اكنون آب اضافی و آرد ذرت را در یک پارچ کوچک با هم مخلوط کنید. سپس آن را به همراه ذرت و پوره نخود فرنگی به ترکیب در حال پخت اضافه کنید. در حالیکه مواد در حال پختن هستند، آنها را هم بزنید تا زمانیکه به نقطه جوش رسیده و غلیظ شوند.در نهایت، چند دقیقه قبل از سرو غذا، تخم مرغ را به تدریج  و آرام به ترکیب اضافه کنید.

نکته : اگر این غذا را برای کودکان نوپا آماده می کنید، قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مواد را به شکل پوره درآورید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، سوپ مرغ و سبزیجات تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز