Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 02:55

27
آبان
پاستای صدفی با پنیر ریکوتا و سس گوجه فرنگی

پاستای صدفی با پنیر ریکوتا و سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا

پاستای صدفی با پنیر ریکوتا و سس گوجه فرنگی

 

 

زمان مورد نیاز برای پخت: 45دقیقه

 

2-3 سال

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون .............................................1 قاشق سوپخوری

 پیاز قرمز كاملا خرد كرده ...........................1 عدد كوچك

هویج رنده كرده.........................................1 عدد متوسط

سیر له شده............................................1 حبه

رب گوجه فرنگی ......................................1 قاشق سوپخوری

آب ........................................................1 پیمانه (250 میلی لیتر)

نخود فرنگی پخته ....................................1 پیمانه (120 گرم)

 پاستای صدفی ......................................375 گرم

جعفری تازه خرد شده  .............................2 قاشق سوپخوری

پنیر فتا ..................................................200 گرم

 

 

روش تهیه

 

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز، هویج و سیر را در آن سرخ کنید تا زمانیکه کاملا نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. در حالیکه مواد را مدام هم می‌زنید صبر كنید با هم به مدت 1 دقیقه بپزند. سپس آب را اضافه کنید. صبر کنید تا به نقطه جوش برسند. حرارت را کاهش دهید و بدون اینکه در ظرف را بگذارید ترکیب را به مدت 15 دقیقه بپزید. نهایتا نخودفرنگی را اضافه کرده تا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه سس غلیظ شود روی حرارت قرار دهید.

اكنون پاستا را در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکشی نمایید.

سس فراهم كرده، پاستا و جعفری را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس پاستا را در ظروفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید بریزید و پنیر را روی آن بریزید.

نکته: باقیمانده غذا را می توان تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، پاستای صدفی تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز