فوندوی شكلات و ميوه
زمان مورد نیاز برای پخت: 30 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 2 نفر
شكلات شیری................................50 گرم
شیر .............................................یك پیمانه (250 میلیلیتر)
آرد ذرت ........................................1 قاشق سوپخوری
سیب .........................................1 عدد
نارنگی.........................................1 عدد
موز .............................................1 عدد
توت فرنگی یا انگور بدون هسته .......4-5 عدد
روش تهیه
شكلات را روی حرارت بخار آب جوش – بنماری – قرار دهید تا آب شود. اكنون آن را در تابهای بریزید. شیر و آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط كنید تا یكدست شود. حالا این محلول را به شكلات اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید. هستههای آن را جدا كرده و هر تكه را به تكههای كوچكتر تقسیم كنید. نارنگی را پوست بگیرید، موز و توت فرنگی را نیز تكهتكه كنید. اگر میخواهید از انگور استفاده كنید حتماً آنها را بشویید.
میوهها را در دو بشقاب كوچك بریزید. فوندو را نیز در دو كاسهی كوچك بریزید و كاسه را در مركز بشقاب بین میوهها قرار دهید. برای سرو، باید میوهها را به تركیب فوندوی شكلاتی آغشته كنید و سرو نمائید.