كرامبل سيب و شاهتوت
زمان مورد نیاز برای پخت: 40 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 6 نفر
كمپوت سیب.......................1 قوطی 800 گرمی
شاهتوت............................300 گرم (2 پیمانه)
شكر سفید........................1 قاشق سوپخوری
آب...................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
غلات صبحانه ...................120 گرم (1 پیمانه)
آرد ................................2 قاشق سوپخوری
شكر قهوهای ...................1 قاشق سوپخوری
كره................................50 گرم
كورن فلكس....................20 گرم (یكدوم پیمانه)
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كمپوت سیب، شاهتوت، شكر سفید و آب را در یك ظرف مناسب مخلوط كرده، روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسند. سپس حرارت را كاهش دهید و در حالی كه مواد را هم میزنید، صبر كنید با هم بجوشند تا كاملاً با هم مخلوط شوند. ظرف را از روی حرارت بردارید. در حالی كه كمپوت سیب و شاهتوت در حال پخته شدن هستند، شما غلات، آرد و شكر قهوهای را در یك ظرف با اندازه متوسط با هم مخلوط كنید. سپس كره و كورن فلكس را نیز اضافه كنید. تركیب سیب و شاهتوت را در یك ظرف نسوز با گنجایش تقریبی 8 لیتر ریخته، تركیب غلات و آرد را نیز روی آن پخش كنید. ظرف را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی كه روی آن كاملاً طلایی شود.
نكته: اگر این غذا را برای كودكان نوپا آماده میكنید، میتوانید به جای سیب از گلابی استفاده كنید. همچنین در این دسر میتوانید از انواع توت به جای شاهتوت یا همراه آن استفاده نمائید.