تحریریه كودك سالم
زمان مورد نیاز برای تهیه: 50 دقیقه
2-3 سال
مواد لازم برای 4 نفر
بلغور گندم ریز 1 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
كره 20 گرم
بادام پرك بو داده دوسوم پیمانه (50 گرم)
كشمش پلوئی 2 قاشق سوپخوری
نعنای تازه و خرد شده یكسوم پیمانه
فیله ماهی 600 گرم
مخلوط فلفل سیاه، زردچوبه و جوز هندی 2 قاشق چایخوری
مواد لازم سس لیمو
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چایخوری
روش تهیه خوراك بلغور گندم و ماهی
بلغور را به مدت 03 دقیقه در آب ولرم بخیسانید. سپس آن را در ظرفی بریزید. آب جوش را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن گاه كره را به بلغور اضافه كرده و كاملاً مخلوط كنید. 01 دقیقه صبر كنید. سپس بادام، كشمش و نعنا را نیز اضافه كنید. حالا ماهی را به گونهای برش دهید كه 4 فیله كوچك برای هر كودك به دست آید.
ادویهها را روی ماهی بمالید. ماهی را در تابهای بزرگ با كمی روغن سرخ كنید. خوراك بلغور را در ظرفی كه برای سرو غذا در نظر دارید بریزید، ماهی را بر روی آن قرار دهید و در نهایت سس لیمو را روی آن بریزید.
روش تهیه سس لیمو: روغن زیتون و آبلیمو را در ظرفی دردار بریزید. ظرف را خوب تكان دهید. آنگاه پوست لیمو را به تركیب اضافه كنید و دوباره در ظرف را ببندید و خوب تكان دهید. سس آماده است.