Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 خرداد 1403 - 20:03

25
شهریور
قورباغه‌ها در بركه

قورباغه‌ها در بركه

طرز تهیه کیک قورباغه‌ها در بركه

قورباغه‌ها در بركه

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 2ساعت

 

 

مواد لازم

 

شكلات سیاه خردكرده ......................45 گرم

خامه ساده ....................................45 گرم

آرد  .............................................50 گرم

بیكینگ‌پودر...................................یك‌دوم قاشق چایخوری

بادام پودر كرده .............................25 گرم

پودر كاكائو ....................................1 قاشق چایخوری

نمك............................................یك‌هشتم قاشق چایخوری

كره نرم  ......................................45 گرم

شكر  .........................................100 گرم

تخم‌مرغ ......................................1 عدد

 

مواد لازم برای تزئین:

كرم كره‌ای ...............................1 واحد

رنگ سبز خوراكی......................چند قطره

پودر ژله بلوبری .......................2 بسته

اسمارتیز رنگی .......................به تعداد لازم

قرص نعنایی ...........................10 عدد

پاستیل رشته‌ای .....................30 گرم

بیسكویت ساده گرد .................5 عدد

گل قندی.................................5 عدد

 

 

روش تهیه

 

ژله را با توجه به دستورالعمل مندرج روی بسته آماده كنید و در ظرفی با گنجایش 3 لیتر بریزید و پس از خنك شدن آن را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

فر را با دمای 071 درجه سانتیگراد گرم كنید و 5 قالب مافین را چرب كنید. در ظرف مناسبی شكلات و خامه را بریزید و آن را روی بخار آب جوش قرار دهید تا یكدست شود. كنار بگذارید تا سرد شود. آن‌گاه در ظرف دیگری، مواد خشك را الك كنید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون شكلات و مواد خشك را به مایه تخم‌مرغی اضافه كنید و با قاشق فلزی همه را با هم مخلوط نمائید. اینك مخلوط به دست آمده را بین قالب‌های مافین تقسیم كنید و به مدت تقریبی 03 دقیقه در فر بپزید. پس از خارج كردن مافین‌ها از فر، صبر كنید 5 دقیقه در قالب بمانند، سپس آن‌ها را به صورت برعكس بر یك پنجره سیمی برگردانید تا خنك شوند. ارتفاع كیك‌ها را یكسان كنید. همچنین اطراف و دور آن‌ها را به گونه‌‌ای ببرید كه حالت گرد به خود بگیرد. كرم كره‌ای را با رنگ سبز مخلوط كنید. سه‌چهارم كرم را بر روی مافین‌ها بمالید.

اسمارتیزهای ریز را با كمی كرم كره‌ای به روی قرص‌های نعنایی بچسبانید. سپس به عنوان چشم بر روی قورباغه‌ها بچسبانید. با استفاده از پاستیل برای قورباغه‌ها دهان بكشید. اسمارتیزهای بزرگ و قرمز را نیز به جای زبان قورباغه بگذارید. قورباغه‌ها را با سایر اسمارتیزهای ریز تزئین كنید. هر كدام از بیسكویت‌ها را به شكل یك نیلوفر آبی برش دهید. باقی كرم كره‌ای را به رنگ سبز پر‌رنگ در آورید. كرم را بر روی یك طرف بیسكویت‌ها بمالید. اضافی آن را بگیرید. هر كدام از قورباغه‌ها را بر روی یكی از بیسكویت‌ها بگذارید. قورباغه‌ها را بر روی ژله‌ای كه از قبل تهیه كرده‌اید قرار دهید. بركه را با گل‌های قندی تزئین كنید.

یادآوری 1: روش تهیه كرم كره‌ای در شماره 8 كودك سالم آموزش داده شده است.

یادآوری2: بهتر است بركه ژله‌ای را از شب قبل تهیه كنید.

برچسب ها: پودر كاكائو، اسمارتیز رنگی تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز