ساندی های رنگارنگ
زمان مورد نیاز برای تهیه: 15دقیقه
2-3 سال
مواد لازم برای 6 نفر
پودر ژله لیموئی............یكدوم بسته
پودر ژله پرتقالی............یكدوم بسته
پودر ژله توتفرنگی.........یكدوم بسته
كیوی...........................2 عدد
توت فرنگی...................10 عدد
فیله پرتقال..................200 گرم
بستنی وانیلی.............6 اسكوپ
توتفرنگی برای تزئین ...12 عدد
روش تهیه
هر بسته ژله را با توجه به دستورالعمل مندرج بر روی محصول جداگانه درست كنید. صبر كنید خنك شود، سپس آن را به یخچال منتقل كنید. پوست كیویها را بگیرید و آنها را خرد كنید. توتفرنگیها را نیز بشوئید و آنها را به 2 نیم تقسیم كنید. ژلهها را به قطعات مكعبی كوچك برش دهید و ژله لیموئی را به صورت مساوی بین 6 لیوان ساندی تقسیم كنید. مقداری كیوی به هر لیوان اضافه كنید. سپس با ژلههای باقیمانده و فیله پرتقال لایههای دیگری ایجاد كنید. نیمی از توتفرنگیها را به مواد اضافه كنید، سپس روی آنها را با یك اسكوپ بستنی بپوشانید. ساندی را با توت فرنگی باقیمانده بیارائید و بلافاصله سرو كنید.
یادآوری: بهتر است ژلهها را از شب قبل آماده كنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.