Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 00:55

25
شهریور
بستنی يخی تمشك

بستنی يخی تمشك

2 قاشق سوپخوري آب را در ظرف كوچكي بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد...

بستنی يخی تمشك

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 12ساعت

12-24 ماه

 

مواد لازم برای 900 میلی‌لیتر (سه و سه‌چهارم پیمانه)

 

آب ....................................600 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

پودر ژلاتین ..........................2 قاشق چایخوری

شكر...................................225 گرم

تمشك................................675 گرم

پوست لیموی رنده كرده ........1 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش.......................یك‌‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه

2 قاشق سوپخوری آب را در ظرف كوچكی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. كمی صبر كنید تا ژلاتین در آب حل شود. اكنون آب و شكر را در ظرفی بریزید، روی حرارت

قرار دهید و هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود. حالا آن را به مدت 3 دقیقه بجوشانید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن بیفرائید و هم بزنید صبر كنید تا مواد خنك شوند. تمشك‌ها را به كمك غذاساز یا هر وسیله دیگری كاملا له كنید تا یك پوره نرم از آن حاصل شود. سپس آن را از صافی بگذرانید و به مخلوط شربت و ژلاتین اضافه كنید. سپس پوست و آبلیمو را نیز به آن بیفزائید. مواد را در ظرفی پلاستیكی بریزید و به مدت تقریبی 6-7 ساعت یا تا زمانیكه بستنی منجمد شود، در فریزر قرار دهید. اكنون بستنی را به كمك یك چنگال آنقدر هم بزنید تا پودری شكل شود. سپس دوباره در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. 01 دقیقه قبل از مصرف بستنی، آن را از فریزر خارج كنید تا كمی نرم‌تر شود. سپس به كمك قاشق مخصوص، بستنی را در ظرف دلخواه بریزید و نوش‌جان كنید.

یادآوری: بهتر است بستنی را از روز قبل آماده سازید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، پودر ژلاتین، بستنی يخی تعداد بازديد: 755 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز