املت اسپانيايی
زمان مورد نیاز برای تهیه: 40 دقیقه
12-24 ماه
مواد لازم برای 2 نفر
فیله مرغ ...................................100 گرم
فلفل دلمهای قرمز ......................یك دوم عدد
نخود فرنگی پخته........................1 قاشق سوپخوری
سیبزمینی پخته.......................50 گرم
روغن ......................................1 قاشق چایخوری
تخممرغ ..................................1 عدد
نمك و فلفل.............................به میزان لازم
گوجهفرنگی برای تزئین..............1 عدد
روش تهیه
مرغ و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل و نخودفرنگی را با هم مخلوط كنید. سیبزمینیها را نیز خرد كنید. روغن را در یك تابه نچسبی حرارت دهید. سپس سیبزمینیها را برای
5 دقیقه در روغن تفت دهید تا كمی رنگ آن تغییر كند. فلفل و نخودفرنگی را اضافه كنید و در حالیكه آن را هم میزنید، صبر كنید تا مواد 2 دقیقه دیگر نیز با هم بپزند. بعد از
2 دقیقه، مرغ را نیز به سبزیها اضافه كنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اكنون تخممرغ را با چنگال كمی هم بزنید و سپس 2 قاشق چایخوری آب، نمك و فلفل به تخممرغ بیفزائید. حال این تركیب را در ظرفی كه سبزیها در آنها در حال پختن هستند بریزید و ظرف را كمی تكان دهید تا تخممرغ كاملا روی سبزی را بگیرد. حالا مواد را در دمای معمولی به مدت
2-3 دقیقه بپزید تا زمانیكه زیر املت سفت و طلائی رنگ شود. اطراف املت را از ظرف جدا كنید املت را در بشقابی تخت برگردانید. سپس دوباره آن را به تابه بازگردانید و آن روی دیگر آن را نیز كاملا بپزید. اینك املت را به 4 قسمت برش دهید و در هر ظرف 2 تكه از آن را قرار دهید و با گوجهفرنگی چهار قاچ كرده تزئین كنید.