پوره پاستا و سبزی
زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه
9-12 ماه
مواد لازم برای 600 میلیلیتر (دو و یكدوم پیمانه)
هویج.............................................115 گرم
كلم بروكسل ...................................50 گرم
لوبیا سبز ........................................25 گرم
ذرت پخته .......................................25 گرم (2 قاشق سوپخوری)
پاستای شكل دار .............................50 گرم
شیر خشك حلكرده در آب ..................350 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
پنیر چدار ........................................50 گرم
روش تهیه
هویج را پوست بكنید، برگهای كهنه و رویی كلمها را جدا كنید، همه سبزیها را بشوئید و سپس خرد كنید. سبزیها، ذرت، پاستا و شیر را در تابه كوچكی بریزید و به مدت 51-02 دقیقه آن را بپزید تا پاستا نرم شود. حالا پنیر را رنده كنید و به سبزیها اضافه كنید. سپس مواد را هم بزنید تا پنیر كاملا آب شود. اكنون مواد را به كمك غذاساز پوره كنید. یك قاشق از آن را در بشقابی ریخته و دمای آن را امتحان كنید. در صورت لزوم، قبل از اینكه غذا را به كودك دهید آن را خنك كنید. باقیمانده غذا را بپوشانید و سریعاً به یخچال منتقل كنید. غذا را تا قبل از 42 ساعت استفاده كنید.
یادآوری: در این دستور میتوانید از انواع سبزی كه در دسترس دارید استفاده كنید.