كاسترد زرده تخممرغ
زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سهچهارم پیمانه
شیر ..........................160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
دارچین.........................1 پینچ
زرده تخممرغ ...............1 عدد
شكر .........................2 قاشق چاپخوری
آرد ذرت......................1 قاشق چاپخوری
روش تهیه
شیر و دارچین را تركیب كنید و روی حرارت بگذارید تا شیر جوش بیاید. زردهتخممرغ، شكر و آرد ذرت را در یك ظرف دیگر باهم مخلوط كنید. مخلوط شیر را به آرامی روی تركیب زرده تخممرغ بریزید و مرتب هم بزنید. مایه فراهم كرده را داخل ظرف ریخته و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود، مرتب هم بزنید تا جائیكه این تركیب كاملاً غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید. روی ظرف حاوی كاسترد را با پوشش پلاستیكی بپوشانید و بگذارید در دمای معمولی اتاق سرد شود.
یادآوری: منظور از یك پینچ مقدار موادی است كه بین دو سر انگشت جا میگیرد.