تحريريه كودك سالم
مواد لازم برای 4 نفر
طالبی شیرین 1 عدد کوچک
توت فرنگی 250 گرم
گیلاس 400 گرم
هِل 4 عدد
بادیان ستارهای 4 عدد
پودر شکر 110 گرم (یک دوم پیمانه)
آبلیمو 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
آب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
روش تهيه
طالبی را پوست گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید، و هسته های گیلاس را در آورید؛ تمام این میوه ها را در یک ظرف بزرگ بریزید. هِل را در ظرفی کوچک بکوبید.
در یک ماهی تابه کوچک، بادیان، هِل، شکر، آبلیمو و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را بدون آنکه به جوش آیند حرارت دهید تا شکر حل شود. این شربت گرم را روی میوه ها بریزید؛ روی ظرف را بپوشانید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
یادآوری 1: می توانید شربت را از دو روز قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید. علاوه بر این، می توانید از هر میوه ای که دوست داشتید در تهیه این سالاد استفاده نمایید.
یادآوری 2: در صورت در دسترس نبودن بادیان ستارهای، از چوب دارچين استفاده کنید.