Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:45

28
بهمن
سالاد میـوه با شربت بادیان

سالاد میـوه با شربت بادیان

طالبی را پوست گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید، و هسته های گیلاس را در آورید؛ تمام این میوه ها را در یک ظرف بزرگ بریزید. هِل را در ظرفی کوچک بکوبید.

تحريريه كودك سالم


مواد لازم برای 4 نفر
 

طالبی شیرین          1 عدد کوچک
توت فرنگی              250 گرم
گیلاس                    400 گرم
هِل                        4 عدد
بادیان ستاره‌ای        4 عدد
پودر شکر               110 گرم (یک دوم پیمانه)  
آبلیمو                    60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
آب                       60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه) 
 

روش تهيه

طالبی را پوست گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید، و هسته های گیلاس را در آورید؛ تمام این میوه ها را در یک ظرف بزرگ بریزید. هِل را در ظرفی کوچک بکوبید.

در یک ماهی تابه کوچک، بادیان، هِل، شکر، آبلیمو و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را بدون آنکه به جوش آیند حرارت دهید تا شکر حل شود. این شربت گرم را روی میوه ها بریزید؛ روی ظرف را بپوشانید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

یادآوری 1: می توانید شربت را از دو روز قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید. علاوه بر این، می توانید از هر میوه ای که دوست داشتید در تهیه این سالاد استفاده نمایید.

یادآوری 2: در صورت در دسترس نبودن بادیان ستاره‌ای، از چوب دارچين استفاده کنید.

 

 

برچسب ها: سالاد میوه، سالاد میـوه با شربت بادیان، طرز تهیه سالاد میوه با شربت، سالاد میوه های رنگارنگ، طرز تهیه ی سالاد میوه تعداد بازديد: 805 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز