Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 00:03

28
بهمن
سوپ گوشت بره

سوپ گوشت بره

تمام اين مواد را داخل ظرف بزرگی بريزيد در ظرف را بگذاريد و به مدت يك ساعت يا تا زمانی كه گوشت نرم شود روی حرارت قرار دهيد.

تحريريه كودك سالم

 

 

مواد لازم براي 4 پيمانه (1 ليتر)

گوشت ران بره                 يك تكه

سيب‌زميني خردكرده         1عدد (متوسط)

هويج خردكرده                 1 عدد (متوسط)

كرفس خردكرده               1 ساقه

جو                               1 قاشق سوپخوری

آب                               1 ليتر (4 پيمانه)
 

روش تهيه

تمام اين مواد را داخل ظرف بزرگی بريزيد در ظرف را بگذاريد و به مدت يك ساعت يا تا زمانی كه گوشت نرم شود روی حرارت قرار دهيد. در اين مرحله گوشت را درآورده و استخوانش را جدا كنيد اكنون گوشت و سبزيجات را درون دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد تا سوپ نرمي حاصل شود.

 

برچسب ها: طرز تهیه سوپ جو، سوپ جو، سوپ جو و گوشت گاو، سوپ گوشت بره، سوپ گوشت و سبزیجات، طرز تهیه سوپ گوشت گوسفند، روش تهیه‌ی سوپ جو تعداد بازديد: 942 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز