تحريريه كودك سالم
مواد لازم براي 2- 4 نفر
خمير پيتزا در اندازه 16×20 سانتيمتر
سس گوجهفرنگی دو سوم پيمانه
گوجهفرنگی خردكرده 1 عدد (متوسط)
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 1 عدد (كوچك)
قارچ خردكرده 60 گرم
ژامبون خردكرده يكدوم پيمانه
كمپوت آناناس ريز خردكرده يك دوم پيمانه
پنير چدار رندهكرده 1 پيمانه
پنير موزارلا رنده كرده 1 پيمانه
روش تهيه
ظرف مخصوص پيتزا را چرب و خمير پيتزا را در آن پهن كنيد. روی سطح آن را با سس بپوشانيد و بقيه مواد را پشت سر هم روی آنها بچينيد و بگذاريد به مدت 15 دقيقه داخل فر بپزند. تا سطح آنها طلایی، قهوهای روشن شود. در نهايت، پيتزا را به تكههای كوچك لقمهای برش بزنيد تا آماده سرو شود.