Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:54

28
بهمن
پيتزای لقمه‌ای

پيتزای لقمه‌ای

ظرف مخصوص پيتزا را چرب و خمير پيتزا را در آن پهن كنيد. روی سطح آن را با سس بپوشانيد و بقيه مواد را پشت سر هم روی آنها بچينيد و بگذاريد به مدت 15 دقيقه داخل فر بپزند.

تحريريه كودك سالم


مواد لازم براي 2- 4 نفر

خمير پيتزا                            در اندازه 16×20 سانتيمتر

سس گوجه‌فرنگی                 دو سوم پيمانه

گوجه‌فرنگی خردكرده             1 عدد (متوسط)

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده     1 عدد (كوچك)

قارچ خردكرده                      60 گرم

ژامبون خردكرده                    يك‌دوم پيمانه

كمپوت آناناس ريز خردكرده      يك دوم پيمانه

پنير چدار رنده‌كرده                1 پيمانه

پنير موزارلا رنده كرده             1 پيمانه
 

روش تهيه

ظرف مخصوص پيتزا را چرب و خمير پيتزا را در آن پهن كنيد. روی سطح آن را با سس بپوشانيد و بقيه مواد را پشت سر هم روی آنها بچينيد و بگذاريد به مدت 15 دقيقه داخل فر بپزند. تا سطح آنها طلایی، قهوه‌ای روشن شود. در نهايت، پيتزا را به تكه‌های كوچك لقمه‌ای برش بزنيد تا آماده سرو شود.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی، پیتزا لقمه ای، دستور پخت پیتزا لقمه ای، طرز تهیه مینی پیتزای، طرز تهیه ی پیتزا لقمه تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز