تحريريه كودك سالم
مواد لازم برای 4 نفر
ران مرغ 4 قطعه
كره نرم 20 گرم
جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
پوست ليموی ريز رندهكرده 1 قاشق چايخوری
سيبزمينی پخته و خردكرده 200 گرم
كره 20 گرم
شير 60 ميلی ليتر (يكچهارم پيمانه)
ذرت پخته 50 گرم
روش تهيه
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. با كمك انگشتانتان پوست مرغ را بلند كنيد تا كمی از گوشت جدا شود. كره را با جعفری و پوست ليمو مخلوط كنيد و زير پوست رانهاي مرغ را با آن پر كنيد.
رانهای مرغ را درون سينی فر كه كمی چرب كردهايد قرار دهيد و سينی را به مدت 45 دقيقه درون فر قرار دهيد تا مرغ كاملاً پخته شود. مرغ را ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سيبزمينی داغ را با پشت چنگال له كنيد، كره و شير را به آن بيفزائيد، روی حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا پوره نرم و لطيفی بدست آيد. ذرت را با تكههای ريز شده مرغ مخلوط كنيد و در كنار پوره سيبزمينی سرو نمائيد.