تحریریه كودك سالم
مواد لازم
فيلهمرغ خردكرده 480 گرم
پاستا پِنه (پاستای لولهای شکل) 375 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز متوسطِ درشت خردشده 1 عدد (150 گرم)
فلفل دلمهای قرمز کوچکِ درشت خردشده 1 عدد (150 گرم)
فلفل دلمهای زرد کوچکِ درشت خردشده 1 عدد (150 گرم)
کدوی سبز بزرگ و نازک ورقه شده 1 عدد (150 گرم)
قارچِ چهار قاچ شده 200 گرم
ریحان تازه و درشت خردشده یک چهارم فنجان
سس گوجهفرنگی 700 گرم
پنیر موزارلا، درشت رندهشده 1 فنجان (100 گرم)
پنیر پارمزان، درشت رندهشده نصف فنجان (40 گرم)
روش تهيه
فر را از قبل با حرارت ملایم گرم کنید. در این حین، پاستا را در یک قابلمه بزرگِ در باز در آب جوش بپزید تا فقط نرم شود، سپس آبکش کنید. روغن را در یک ماهیتابه تمیز داغ کنید.
پیاز، فيله مرغ، فلفل دلمهای و کدو سبز را تفت دهید تا مخلوط سبزیجات نرم شود. سپس قارچ، ریحان و سس را اضافه کنید و بگذارید مواد به جوش بیاید. حرارت شعله را کم کنید و بگذارید مواد، با در باز به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد.
در یک کاسه بزرگ، پاستا، مخلوط سبزیجات و نصف پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید. مواد را در یک قالب با عمق 2.5 لیتر (10 فنجان) ریخته و مخلوط باقیمانده پنیرها را روی آنها بپاشید.
قالب را در حرارت ملایم فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا کمی قهوهای شود.