تحریریه كودك سالم
مواد لازم
آرد 2 پيمانه
گردوی خردكرده 1 پيمانه
شكر يك و يكدوم پيمانه
بيكينگپودر 2 قاشق چايخوری
دارچين 1 قاشق چايخوری
نمك يكچهارم قاشق چايخوری
تخممرغ 3 عدد درشت
روغن مايع (ذرت) 1 پيمانه
هويج رنده كرده دو و يكدوم پيمانه
آناناس خردكرده (كمپوت) 1 پيمانه
مواد لازم برای تهيه كرم
پنير خامهای 450 گرم
كره 125 گرم
وانيل يكچهارم قاشق چايخوری
پودر شكر 2 پيمانه
شير 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگيل يكدوم پيمانه
مواد لازم براي تزئين كيك
آبنباتهای رنگی، پاستيل و جيلی بيلی به ميزان لازم
رنگ خوراكی صورتی به ميزان لازم
روش تهيه
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالب كمربندی به قطر 23 سانتيمتر را چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه همه مواد خشك را با هم مخلوط سازيد و در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد.
سپس تخممرغها و روغن را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. حالا اين مواد را به كاسه بزرگی منتقل نمائيد و گردو، هويج و آناناس را به آن اضافه كنيد. مايه به دست آمده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبی يك ساعت در فر، بپزيد.
اكنون صبر كنيد كيك كاملاً خنك شود. سپس قدری رنگ صورتی به كرم بيفزائيد و آن را روی كيك بماليد و اطرافش را نيز با كرم بپوشانيد. به كمك قاشق كرم را به شكل مواج و ناهموار درآوريد. اينك كيك را با آبنباتهای رنگی، پاتسيل و جيلی بيلی بيارائيد و برای پذيرائی در ديس زيبائی قرار دهيد.
روش تهيه كرم: پنير خامهای، كره و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر را به تدريج به آن بيفزائيد و چنانچه كرم سفت بود، قدری شير به آن اضافه كنيد. سپس پودر نارگيل را در كرم بريزيد و مخلوط سازيد.