تحریریه كودك سالم
مواد لازم
كیك اسفنجی 1 عدد به ابعاد 40×30 سانتیمتر
كرم كرهای به میزان ذكر شده در ذیل
مارش مالو 8 بسته یا 250 گرم
شكلات سیاه ذوب شده 50 گرم
مواد لازم كیك اسفنجی:
تخممرغ 10 عدد
شكر 250 گرم
وانیل یك دوم قاشق چایخوری
آب جوش 4 قاشق سوپخوری
آرد 250 گرم
بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
كاغذ روغنی به اندازه لازم
مواد لازم كرم كرهای
كره 250 گرم
پودر قند 480 گرم
شیر 2 قاشق سوپخوری
رنگ خوراكی صورتی چند قطره
روش تهیه
زردهی تخممرغها را كمی هم زده، بعد شكر و وانیل را اضافه كنید.
پس از یك دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید (در حدی كه كاملا سفیدرنگ شوند).
سپس سفیدهها را هم بزنید تا كاملا فرم بگیرند.
بعد زردهها را به آن افزوده و به آرامی با لیسك مخلوط كنید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگپودر را نیز كمكم اضافه كنید.
مایهی آماده را در قالب 40×30 سانتیمتری كه كاغذ روغنی انداختهاید بریزید و در حرارت 180 درجهی سانتیگراد یا 350 درجهی فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
الگوی مورد نظر را روی كیك اسفنجی كه طبق دستور تهیه نمودهاید، گذاشته و به وسیلهی سنجاق روی كیك ثابت كنید و با یك چاقوی تیز دور الگو را برش دهید.
قطعات آماده شده را روی صفحهی مورد نظر قرار داده و كرم كرهای را كه آماده كردهاید روی كیك بمالید تا خوب صاف شود.
مارشش مالوها را به طول نیم سانتیمتری برش زده و بعد روی سطح كیك بچینید و با شكلات ذوب شده خطوطی روی صورت ایجاد كنید (مطابق شکل).
برای دست و پا و دم هم از مارش مالو استفاده كنید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را با همزن برقی خوب بزنید بعد در دو مرحله پودر قند را افزوده و هم بزنید. در آخر شیر و رنگ را اضافه كرده و كاملا مخلوط نمایید.
توجه: مارش مالو را میتوانید به صورت آماده از فروشگاههای موادغذایی تهیه كنید.