Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:59

15
اردیبهشت
كيك كودك

كيك كودك

زرده‌‌ی تخم‌مرغ‌ها را كمی هم زده، بعد شكر و وانیل را اضافه كنید. پس از یك دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید. سپس سفیده‌ها را هم بزنید تا كاملا فرم بگیرند

تحریریه كودك سالم

 

مواد لازم

كیك اسفنجی                 1 عدد به ابعاد 40×30 سانتی‌متر

كرم كره‌ای                       به میزان ذكر شده در ذیل

مارش مالو                      8 بسته یا 250 گرم

شكلات سیاه ذوب شده    50 گرم

مواد لازم كیك اسفنجی:

تخم‌مرغ                         10 عدد

شكر                             250 گرم

وانیل                             یك دوم قاشق چای‌خوری

آب جوش                       4 قاشق سوپ‌خوری

آرد                                250 گرم

بیكینگ پودر                   یك قاشق چای‌خوری

كاغذ روغنی                   به اندازه لازم

مواد لازم كرم كره‌ای

كره                              250 گرم

پودر قند                        480 گرم

شیر                             2 قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراكی صورتی       چند قطره 

روش تهیه

زرده‌‌ی تخم‌مرغ‌ها را كمی هم زده، بعد شكر و وانیل را اضافه كنید.

پس از یك دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید (در حدی كه كاملا سفیدرنگ شوند).

سپس سفیده‌ها را هم بزنید تا كاملا فرم بگیرند.

بعد زرده‌ها را به آن افزوده و به آرامی با لیسك مخلوط كنید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را نیز كم‌كم اضافه كنید.

مایه‌ی آماده را در قالب 40×30 سانتی‌متری كه كاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و در حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد یا 350 درجه‌ی فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار دهید.

الگوی مورد نظر را روی كیك اسفنجی كه طبق دستور تهیه نموده‌اید، گذاشته و به وسیله‌ی سنجاق روی كیك ثابت كنید و با یك چاقوی تیز دور الگو را برش دهید.

قطعات آماده شده را روی صفحه‌ی مورد نظر قرار داده و كرم كره‌ای را كه آماده كرده‌اید روی كیك بمالید تا خوب صاف شود.

مارشش مالوها را به طول نیم سانتیمتر‌ی برش زده و بعد روی سطح كیك بچینید و با شكلات ذوب شده خطوطی روی صورت ایجاد كنید (مطابق شکل).

برای دست و پا و دم هم از مارش مالو استفاده كنید.

روش تهیه كرم كره‌ای

كره را با همزن برقی خوب بزنید بعد در دو مرحله پودر قند را افزوده و هم بزنید. در آخر شیر و رنگ را اضافه كرده و كاملا مخلوط نمایید.

توجه: مارش مالو را می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌های موادغذایی تهیه كنید.
  

برچسب ها: کیک، کیک کودک، روش تهیه کیک کودک، کیک شکلاتی، کیکی اسفنجی، کیک کره ای، کیک مارشمالو تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز