Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 23:21

30
دی
پاستای گوجه و ماهی تن

پاستای گوجه و ماهی تن

اسم ایتالیایی این نوع پاستا پِنه است. این نام به شباهت ظاهری این پاستا به خودكار دارای شیار بر می‌گردد. پنه در شكل‌ها و فرم‌های مختلف تولید می‌شود و شما می‌توانید از هر نوع پِنه در این دستور العمل غذایی استفاده كنید.

تحریریه كودك سالم

 

اسم ایتالیایی این نوع پاستا پِنه است. این نام به شباهت ظاهری این پاستا به خودكار دارای شیار بر می‌گردد. پنه در شكل‌ها و فرم‌های مختلف تولید می‌شود و شما می‌توانید از هر نوع پِنه در این دستور العمل غذایی استفاده كنید.

مواد لازم

پاستای پِنه                             375 گرم
گوجه متوسط خردشده              3 عدد 
پیاز متوسط نگینی‌ خردشده        1 عدد 
سیر خردشده                         2 حبه 
ریحان تازه خردشده                  یك‌چهارم فنجان 
كنسرو ماهی تن                     425 گرم 
سركه                                  یك‌چهارم فنجان 
 

روش تهیه

پاستا را بعد از پختن در یك آبكش ریخته و بعد آنها را داخل یك ظرف بزرگ بریزید. تركیبات مورد نظر را روی پاستا بریزید. پیاز و سیر را داخل ماهی‌تابه سرخ كنید و گوجه و تن ماهی و ریحان و سركه را به ترتیب به آنها اضافه كنید. زمان لازم برای تهیه این پاستا حدود 20 دقیقه است. به‌طور كلی 5/3 گرم چربی، 69 گرم كربوهیدرات، 34 گرم پروتئین و 6/5 گرم فیبر دارد.

زمان مورد نیاز برای تهیه: 15دقیقه

برای 4 نفر

برچسب ها: طرز تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی، آموزش تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی، ماكارونی با تن ماهی، طرز تهیه پاستای تن ماهی، پاستای گوجه فرنگی با ماهی تن تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز