تحریریه كودك سالم
اسم ایتالیایی این نوع پاستا پِنه است. این نام به شباهت ظاهری این پاستا به خودكار دارای شیار بر میگردد. پنه در شكلها و فرمهای مختلف تولید میشود و شما میتوانید از هر نوع پِنه در این دستور العمل غذایی استفاده كنید.
مواد لازم
پاستای پِنه 375 گرم
گوجه متوسط خردشده 3 عدد
پیاز متوسط نگینی خردشده 1 عدد
سیر خردشده 2 حبه
ریحان تازه خردشده یكچهارم فنجان
كنسرو ماهی تن 425 گرم
سركه یكچهارم فنجان
روش تهیه
پاستا را بعد از پختن در یك آبكش ریخته و بعد آنها را داخل یك ظرف بزرگ بریزید. تركیبات مورد نظر را روی پاستا بریزید. پیاز و سیر را داخل ماهیتابه سرخ كنید و گوجه و تن ماهی و ریحان و سركه را به ترتیب به آنها اضافه كنید. زمان لازم برای تهیه این پاستا حدود 20 دقیقه است. بهطور كلی 5/3 گرم چربی، 69 گرم كربوهیدرات، 34 گرم پروتئین و 6/5 گرم فیبر دارد.
زمان مورد نیاز برای تهیه: 15دقیقه
برای 4 نفر