تحریریه كودك سالم
مواد لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ 2 عدد
نودل 400 گرم
سیر خردكرده 2 حبه
گوشت به صورت استیكی و خیلی نازك خردكرده 600 گرم
جوانه ماش یكویكدوم پیمانه
قارچ دكمهای خردكرده 100 گرم
قارچ صدفی خردكرده 150 گرم
پیاز كوچك خردكرده 4 عدد
روش تهیه
نیمی از روغن را داخل ماهیتابه بریزید و در حرارت معمولی تخممرغها را شكسته و یك نیمروی تقریباً نازك با آن درست كنید. وقتی كه تخممرغ سرد شد، آن را به صورت باریك باریك برش بزنید. نودل را در یك ظرف پُر از آب ریخته و بگذارید جوش بیاید و نرم شود. با چنگال آنها را از هم باز كنید. بگذارید آب ظرف كاملاً جمع شود و نودل، آبدار نباشند. بقیه روغن را در یك ظرف دیگری ریخته، سیر و گوشت را داخل روغن بریزید تا با هم پخته شوند و گوشت قهوهای رنگ شود. حالا نودل، گوشت، جوانه ماش و پیاز را در همان ظرف تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته، رشتههای تخممرغ را به آرامی به آنها اضافه كنید. در صورت تمایل میتوانید پیاز را از این مواد حذف كنید. به هنگام سرو غذا برای كودك، گوشت را بسیار ریز كنید.
یادآوری: میتوانید از انواع جوانهها در این غذا استفاده كنید.
برای 4 نفر