Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 07:17

30
دی
فلافل عدس

فلافل عدس

عدس‌ را داخل ظرفی بپزيد تا نرم شود (در ظرف را نبنديد). حدود ده - پانزده دقيقه زمان كافي است تا نرم شود.

تحریریه كودك سالم

 

 

مواد لازم

عدس                       يك‌چهارم پیمانه
سيب‌زميني              متوسط    1 عدد
هويج خردشده          حدود 35 گرم
پياز ريز خردشده        نصف يك عدد
آرد نان                     نصف پیمانه
نخودفرنگي پخته       يك‌چهارم پیمانه

روش تهيه

عدس‌ را داخل ظرفی بپزيد تا نرم شود (در ظرف را نبنديد). حدود ده - پانزده دقيقه زمان كافي است تا نرم شود. سيب‌زميني را نیز بعد از پوست گرفتن و خرد كردن به همراه هويج بخارپز كنيد تا كاملاً نرم شود و بعد آنها را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. حالا عدس را با هويج، پياز، يك چهارم پیمانه آرد، سيب‌زميني، هويج ونخود فرنگي مخلوط كنيد و با دست هم بزنيد تا بخوبي تركيب شوند. سپس آنها را به شکل 12 عدد فلافل گرد و كوچك در آورده در باقيمانده آرد بغلتانید و هر كدام را در روغن داغ سرخ کنید (از ماهيتابه نچسب استفاده كنيد). بعد از اینکه فلافل‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن در آمد، آماده است.

برای 12 نفر

برچسب ها: فلافل خوشمزه، طرز تهیه فلافل، طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز، طرز تهیه فلافل عدس، طرز تهیه فلافل با عدس تعداد بازديد: 1838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز