تحریریه كودك سالم
مواد لازم كيك كرهای
كره ۵۰۰ گرم
شكر ۵۰۰ گرم
تخممرغ ۸ عدد
آرد ۶۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
بیكینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
مواد لازم كرم
كره ۲۵۰ گرم
پودر شكر ۴۸۰ گرم
شیر ۴ قاشق سوپخوری
رنگهای مجاز خوراكی (بنفش، زرد، صورتی، سبز و آبی)
اسمارتیز صورتی ۳۴ عدد، آبی ۲۶ عدد
ترافل به میزان لازم
اسمارتیز باریک و بلند ۲ عدد
صفحهی زیر كیک ۴۰×۴۰ سانتیمتر
روش تهيه
مواد را اندازهگیری كرده در دمای محیط قرار دهید تا كره كمی نرم شود بعد آنها را با هم مخلوط كنید. ابتدا با دور كند و سپس با دور تند همزن بزنید تا رنگ مواد تغییر كرده و كرم رنگ شود. قالبی عمیق(در ابعاد ۳۰×۳۰) را با روغن جامد یا كره چرب كرده آرد بپاشید یا كاغذ روغنی بیاندازید و در فری از پیش گرم شده با دماي۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا كیک پخته شود.
روش تهيه كرم: الگو را روی كیک قرار دهید و با سنجاق آن را ثابت كنید و اطراف كیک را طبق الگو برش دهید یک سوم از كرم را به رنگ بنفش رنگ كنید، و یک سوم دیگر را به رنگ زرد درآورید. بقیهی كرم را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و یک قسمت را صورتی و یک قسمت را سبز و قسمت دیگر را آبی رنگ كنید. طبق الگوی پیشنهادی، هر قسمت را با رنگ مورد نظر بپوشانید، و با اسمارتیز و ترافل تزئین كنید. برای شاخک پروانه، یک تكه سیم باریک گلسازی را دور پاستیل بپیچید و شاخک پروانه را روی آن نصب كنید.