تحریریه كودك سالم
مواد لازم
گوجهفرنگی 4 تا 5 عدد درشت
مایهی گوشت سرخكرده یك پیمانه
گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ پخته و خردكرده 1 عدد
روش تهیه
گوجهفرنگیها را خوب بشوئید و از سر آنها به اندازهی یك در بردارید، داخل آنها را با قاشق كوچكی خالی كنید و كنار بگذارید. حالا داخلشان را با مخلوط مایهی گوشت، گشنیز و تخممرغ پر كنید، در آنها را بگذارید و در فر(تاون) گرمشده با دمای180 درجهی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت بپزید. اكنون گوجهفرنگیها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیهی مایهی گوشت سرخكرده، یك قاشقسوپخوری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه 100گرم گوشت چرخكرده را در آن تفت دهید و 2 قاشق سوپخوری پیاز داغ بیفزائید. سپس یك قاشق چایخوری ربگوجهفرنگی به مایه اضافه كنید و آن را نیز تفت دهید. حالا حدود یك سوم پیمانه آب در تابه بریزید و صبر كنید گوشت بپزد و آبش كشیده شود.