تحریریه كودك سالم
برای 4 نفر
كودكان 12 تا 24 ماهه
مواد لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز ریزخردكرده 1 عدد
هویج درشت رندهكرد 1 عدد
سیر رنده كرده 1 حبه
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگیِ 700گرم
آب 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
نخودفرنگی منجمد 120 گرم
پاستای صدفی متوسط 375 گرم
جعفری ریزخرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر فتای خرد كرده 200 گرم
روش تهیه
ابتدا روغن را در یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید؛ پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مخلوط را تفت دهید. سس گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد 15دقیقه بدون در، آرام بجوشد. سپس نخود فرنگی را اضافه کرده و 5 دقیقه مواد را، تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود. در این حین، پاستا را در یک قابلمه بزرگِ در باز در آب جوش بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کنید. حالا پاستای گرم را با سس فراهم كرده مخلوط كنید و روی غذا را با جعفری و پنیر تزئین نمائید.