Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 15:47

30
دی
پاستای صدفی با پنیر و سس

پاستای صدفی با پنیر و سس

ابتدا روغن را در یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید؛ پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

تحریریه كودك سالم

 

 

برای 4 نفر

كودكان 12 تا 24 ماهه  

مواد لازم

روغن زیتون                        1 قاشق سوپخوری 
پیاز قرمز ریزخردكرده           1 عدد
هویج درشت رنده‌كرد          1 عدد
سیر رنده كرده                   1 حبه 
رب گوجه‌فرنگی                 1 قاشق سوپخوری 
سس گوجه‌فرنگیِ              700گرم
آب                                   1 پیمانه (250 میلی لیتر)
نخودفرنگی منجمد             120 گرم
پاستای صدفی متوسط       375 گرم 
جعفری ریزخرد كرده           2 قاشق سوپخوری
پنیر فتای خرد كرده             200 گرم 

روش تهیه

ابتدا روغن را در یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید؛ پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مخلوط را تفت دهید. سس گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد 15دقیقه بدون در، آرام بجوشد. سپس نخود فرنگی را اضافه کرده و 5 دقیقه مواد را، تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود. در این حین، پاستا را در یک قابلمه بزرگِ در باز در آب جوش بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کنید. حالا پاستای گرم را با سس فراهم كرده مخلوط كنید و روی غذا را با جعفری و پنیر تزئین نمائید.

 

برچسب ها: انواع ماکارونی، پاستای صدفی با پنیر و سس گوجه فرنگی‬‎، طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی، پاستا با گوجه و پنیر، انواع ماکارونی و پاستا، طرز تهیه ماکارونی صدفی، پاستا با گوجه فرنگی و سس تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز