تحریریه كودك سالم
برای 4 نفر
كودكان 3 سال به بالا
مواد لازم
براکلی 400 گرم
پنیر گوداي درشت رندهكرده 120 گرم
پنیر پارمزان درشت رندهكرده 40 گرم
تخممرغ 7 عدد
خامه 80 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه سالاد گوجهفرنگی
گوجهفرنگی مينياتوري دو نیمكرده 600 گرم
برگهای کوچک و از هم جداشده ریحان نصف پيمانه
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهيه
1- فر را از قبل با حرارت ملایم گرم کنید. سینی فر 30×25 سانتیمتری را چرب کرده و کف و کنارههای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2- ساقههای بروکلی را جدا کرده و گل بروکلی را برشهای عمودیِ نازک بزنید. برشهای بروکلی را در قابلمه بزرگِ آب جوش بریزید و پس از به جوش آمدن، آبکش کنید. بروکلیها را زیر آب سرد بگیرید، آبکش کرده و سپس به آرامی با کاغذ خشک کن، خشک کنید.
3- لایهلایه بروکلیها و مخلوط پنیرها را در سینی که از قبل آماده کردهاید بچینید. سپس مخلوط تخممرغ و خامه را روی آنها بریزید. سینی را در باز، در حرارت متوسط فر به مدت 25 دقیقه بگذارید تا فریتاتا ببندد. سپس 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
4- در این حین، مواد سالاد گوجهفرنگی را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
5- فریتاتا را با سالاد سرو کنید.
نکته در مورد نوزادان: سالاد را از غذای نوزاد حذف کنید.