تحریریه زندگی آنلاین- آشپزباشی
فریز كردن سبزیهائی كه در آشپزی كاربرد فراوان دارند یك روش خوب و ایدهآل برای نگهداری آنها است. رنگ و طعم آنها حفظ میشود فقط كمی بافتشان تغییر میكند ولی به اندازه سبزیها و گیاهان تازه غذا را خوشطعم میكنند. برای این كار به 3 دسته ریحان احتیاج دارید كه البته به جای ریحان میتوانید از جعفری و یا هر سبزی دیگری كه مایل هستید استفاده كنید و بعد از فریز كردن از آنها در انواع سوپ، سس، خوراك و... استفاده نمائید.
برگها را از ساقه جدا كنید. آنها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كاملاً خرد شوند. با یك قاشق و یا چاقو سبزیها را از اطراف و لبههای كاسه به سمت وسط كاسه هدایت كنید تا به صورت یكنواخت خرد شوند. سبزیهای خردكرده را داخل قالبهای كوچك یخ بریزید و روی هر كدام یك قاشق چایخوری آب بریزید تا هنگام استفاده راحتتر از قالب جدا شوند.
حالا قالبها را در فریزر قرار دهید تا سبزی یخ ببندد. اكنون روی قالبها را با كیسهی فریزر بپوشانید و دوباره در فریزر قرار دهید.
یادآوری: از این مقدار مواد حدود 20 قطعه سبزی یخزده به دست میآید كه میتوانید به مدت 6 ماه در فریزر نگهداری كنید.