Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 09:21

2
آبان
پیشنهادی برای فریز كردن سبزی‌ها

پیشنهادی برای فریز كردن سبزی‌ها

فریز كردن سبزی‌هائی كه در آشپزی كاربرد فراوان دارند یك روش خوب و ایده‌آل برای نگه‌داری آنها است. رنگ و طعم آنها حفظ می‌شود فقط كمی بافت‌شان تغییر می‌كند ولی به اندازه‌ سبزی‌ها و گیاهان تازه غذا را خوش‌طعم می‌كنند.

تحریریه زندگی آنلاین- آشپزباشی

 

 

فریز كردن سبزی‌هائی كه در آشپزی كاربرد فراوان دارند یك روش خوب و ایده‌آل برای نگه‌داری آنها است. رنگ و طعم آنها حفظ می‌شود فقط كمی بافت‌شان تغییر می‌كند ولی به اندازه‌ سبزی‌ها و گیاهان تازه غذا را خوش‌طعم می‌كنند. برای این كار به 3 دسته‌ ریحان احتیاج دارید كه البته به جای ریحان می‌توانید از جعفری و یا هر سبزی دیگری كه مایل هستید استفاده كنید و بعد از فریز كردن از آنها در انواع سوپ، سس، خوراك و... استفاده نمائید.

برگ‌ها را از ساقه جدا كنید. آنها را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كاملاً خرد شوند. با یك قاشق و یا چاقو سبزی‌ها را از اطراف و لبه‌های كاسه به سمت وسط كاسه هدایت كنید تا به صورت یكنواخت خرد شوند. سبزی‌های خردكرده را داخل قالب‌های كوچك یخ بریزید و روی هر كدام یك قاشق چایخوری آب بریزید تا هنگام استفاده راحت‌تر از قالب جدا شوند.

حالا قالب‌ها را در فریزر قرار دهید تا سبزی یخ ببندد. اكنون روی قالب‌ها را با كیسه‌ی فریزر بپوشانید و دوباره در فریزر قرار دهید.

یادآوری: از این مقدار مواد حدود 20 قطعه سبزی یخ‌زده به دست می‌آید كه می‌توانید به مدت 6 ماه در فریزر نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: سبزی ها، فریز کردن سبزی، سبزی های فریزی، روش تهیه سبزی فیریز، سبزی یخ زده، سبزی فریز کرده تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز