به گزارش اعتمادآنلاین، از زولبیا و بامیه به عنوان یکی از خوراکیهای ویژه ماه مبارک رمضان یاد کرد و افزود: بسیاری افراد این خوراکی را برای افطار در ماه مبارک رمضان خریداری میکنند و با توجه به مصرف بالای آن در جامعه نیاز است افراد به نکاتی هنگام خرید زولبیا و بامیه دقت کنند.
کارشناس بهداشت گفت: اولین نکته مهم در خرید زولبیا و بامیه توجه به رنگ و ظاهر آن است. زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا به رنگ قهوهای روشن و شفاف است و اگر رنگ آن خیلی روشن یا خیلی تیره باشد مشکل دارد و باید از خرید آن خودداری کرد.
وی افزود: زولبیا و بامیهای که خیلی سفید باشد، یا مواد اولیه آن مناسب نبوده یا مواد دیگری به آن اضافه شده است و اگر رنگ آن قهوهای خیلی تیره باشد یا از روغن سوخته و چند بار مصرف برای تهیه آن استفاده شده و یا دقت لازم در پخت آن صورت نگرفته است، بنابراین رنگ ظاهر عامل موثری در انتخاب زولبیا و بامیه مرغوب است.
وی افزود: بازرسان وسایل مورد نیاز برای آزمایش روغن و تعیین میزان استفاده از جوش شیرین را در زولبیا و بامیه همراه داشته و در همان محل بررسیهای لازم را انجام میدهند؛ بنابراین با خرید از مراکز معتبر و مجاز افراد میتوانند نسبت به سلامت محصولات خریداری شده اطمینان حاصل کنند.
خدادادیان گفت: برخی شیرینی فروشیها برای افزایش حجم زولبیا و بامیه از جوش شیرین استفاده میکنند و در همین راستا بازرسان توجه ویژهای به این موضوع داشته و حتما میزان استفاده از جوش شیرین را اندازه میگیرند.