Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:51

12
بهمن
2 برابر شدن خاصیت سیر با یک حرکت ساده

2 برابر شدن خاصیت سیر با یک حرکت ساده

آنتی بیوتیک ها که در اثر گرما افزایش می یابند، می توانند با تصفیه خون بدن از چربی ها، سطح کلسترول بد را کاهش دهند. در نتیجه می تواند عملکرد سالم قلب و عروق را تضمین کند.


 اگر اینطور استفاده شود، میزان آنتی بیوتیک را دو برابر می کند.

به گزارش عصر ترکیه، ابن سینا قرن ها پیش هشدارهای مختلفی درباره سلامتی داده بود. این پزشک معروف در مورد مصرف سیر کبابی نیز توصیه هایی کرد. در واقع می گویند سیر کبابی توصیه شده توسط ابن سینا تقریباً دارای دو برابر میزان آنتی بیوتیک است. در اینجا جزئیات مربوط به سیر کبابی را می خوانیم .

بیشتربخوانید:

خواص باور نکردنی سیر سیاه برای سلامتی

 

 

راز سیر فاش شد! / 2 برابر شدن خاصیت سیر با یک حرکت ساده

توصیه ابن سینا İBN-İ SİNA برای سیر کبابی :

ابن سینا قرن ها پیش سیر کبابی را پیشنهاد کرده بود. همچنین گفته می شود که وقتی سیر کبابی می شود، میزان آنتی بیوتیک آن تقریبا دو برابر می شود.

آنتی بیوتیک ها که در اثر گرما افزایش می یابند، می توانند با تصفیه خون بدن از چربی ها، سطح کلسترول بد را کاهش دهند. در نتیجه می تواند عملکرد سالم قلب و عروق را تضمین کند.

برخی دیگر از فواید سیر برشته را که ابن سینا نیز آنرا توصیه کرده است، می‌توان به شرح زیر برشمرد.

سیر تفت داده شده می تواند با متعادل کردن گردش خون، ریتم قلب را تنظیم کند.

در بدنی که ریتم قلبی آن بطور منظم کار کند ، سلول‌های عصبی می توانند بهتر فعالیت کنند .

سیر کبابی شده شده توسط ابن سینا نیز می تواند به سرعت ذخایر چربی را در بدن بسوزاند.

توصیه می شود کسانی که مشکل یبوست دارند کبابی شده مصرف کنند.

سیر کبابی می تواند در برابر تمام عفونت ها و التهابات بدن مفید باشد.

بیشتربخوانید:

چرا باید روزانه 6 حبه سیر بخوریم؟

 

 

برچسب ها: یبوست، خواص سیر، سیر تعداد بازديد: 57 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز