Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:25

4
بهمن
۵ فایده مهم خوردن کشمش

۵ فایده مهم خوردن کشمش

کشمش از انگور خشک‌شده به‌دست می‌آید و رنگ‌های گوناگونی دارد، از زرد طلایی تا قهوه‌ای تیره یا حتی سیاه. با این‌که کشمش نوعی میوه خشک محسوب می‌شود، اما میزان قند و کالری در آن زیاد است.


 توصیه می‌شود که کودکان همیشه کشمش را در کنار سایر مواد غذایی مصرف کنند، زیرا کشمش‌ها شدیدا چسبنده هستند، به‌راحتی به دندان‌های کودکان می‌چسبند و می‌توانند باعث پوسیدگی دندان آن‌ها شوند.

به گزارش ایسنا، هر ۱ قاشق غذاخوری از کشمش که حدودا برابر است با ۱۵ گرم، تقریبا ۳۸ کیلوکالری انرژی دارد و هیچ مقداری از پروتئین یا چربی را وارد بدن نمی‌کند. اما همین ۱۵ گرم کشمش دارای حدودا ۹ گرم کربوهیدرات، ۱۳۳ میلی‌گرم پتاسیم و ۸ میلی‌گرم کلسیم است. اما عادت به خوردن آن ۵ فایده عمده دارد که عبارتند از:

 

۱. کشمش می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد

با اینکه کشمش قند دارد، اما منبع خوبی برای دریافت فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که همین ترکیبات موجود در کشمش می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کنند و نقش مثبتی هم در کاهش فشار خون داشته باشند.

بیشتربخوانید:

این خشکبار خواص زیادی دارد اما در خوردن آن احتیاط کنید

 

 

 

 

۲. کشمش می‌تواند به کنترل دیابت کمک کند

همین ترکیبات مهمی که در کشمش وجود دارند (یعنی فیبرها، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها)، به کنترل دیابت هم کمک می‌کنند، زیرا با افزایش احساس سیری و کاهش غذای مصرف‌شده در کل روز مرتبط هستند.

فیبر یکی از مهم‌ترین ترکیبات غذایی برای داشتن گوارش سالم است، اما امروزه بیشتر افراد به اندازه کافی در طول روز فیبر دریافت نمی‌کنند. با این‌حال، مصرف کنترل‌شده و منظم کشمش در یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند فیبر دریافتی روزانه را افزایش دهد و درنتیجه به تقویت دستگاه گوارش کمک کند.

۴. کشمش می‌تواند برای محافظت از سلامت دهان و دندان مفید باشد

با اینکه کشمش ذاتا چسبنده است، اما خواص ویژه‌ای هم دارد که به حفظ تعادل pH در ساختار دهان و دندان کمک می‌کنند. بعضی از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی کشمش هم با برخی از باکتری‌های خاص مبارزه می‌کنند که در واقع باعث شکل‌گیری پوسیدگی‌های دندانی می‌شوند.

بیشتربخوانید:

مصرف کشمش خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

 

 

 

۵. کشمش برای ایجاد حس سیری هم موثر است

مطالعات علمی نشان داده‌اند کودکانی که از کشمش به‌عنوان میان‌وعده بعد از مدرسه استفاده می‌کنند (مخصوصا در مقایسه با خوراکی‌های ناسالم یا شکلات‌ها)، در طول روز اساسا کمتر غذا می‌خورند و اشتهای کمتری دارند. بنابراین، افزودن مقادیر کنترل‌شده و متعادلی از کشمش به برنامه غذایی روزانه می‌تواند به ایجاد حس سیری هم کمک کند.

برچسب ها: دیابت، کشمش، خواص کشمش تعداد بازديد: 168 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز